Erfarna VVS-montörer

Nordisk VVS hjälper företag med alla typer av VVS-installationer. Vi har stor erfarenhet och bred kunskap och vi är dessutom måna om den sociala kompetensen. Det betyder att våra montörer verkligen klarar av att arbeta i känsliga miljöer där det krävs mycket kommunikation med människorna på plats.

Ett serviceföretag med höga ambitioner

Nordisk VVS utför servicearbeten i fastigheter och hus, främst för företag. Vi ansvarar för reparationer, drift och underhåll. Med bred kompetens, både tekniskt och socialt, är våra professionella montörer vana vid att hitta smidiga VVS-lösningar för varje enskild situation.

Behöver ni laga rör? Vi hjälper företag att byta ut och laga rör och klimatanläggningar i alla typer av fastigheter. Hör av er till oss så hittar vi en smart lösning på problemen.

 

Så säger våra kunder:

gustafsson

Vi har anlitat Nordisk VVS i över tolv år för deras höga kompetens inom rörinstallationer. Samarbetet med Nordisk VVS flyter alltid på bra, de är noga med kommunikationen, håller tider och gör det de ska”.
– Alex Gustafsson, Gustafsson & Son
Byggnads AB, www.gsonbygg.se

SKANSKA

”Vi har anlitat Nordisk VVS i över tolv år för deras höga kompetens inom rörinstallationer. Samarbetet med Nordisk VVS flyter alltid på bra, de är noga med kommunikationen, håller tider och gör det de ska”.

– Rolf Andersson, Skanska AB,
www.skanska.se