En skön sommar önskar alla vi på Nordisk VVS

19 juni, 2014

Sommaren är äntligen här och många av er byter ut hammaren och spiken mot hängmattan eller kanske ett och annat renoveringsprojekt i sommarstugan.

Vi på Nordisk VVS varvar arbete med semester. Bland annat är vi i full gång med VVS-installationer vid två ombyggnationer vid Huddinge sjukhus. Behöver du hjälp av oss i sommar är du som vanligt varmt välkommen att kontakta oss på 08 – 549 046 20.

Lästips för hängmattan

Du kanske hör till dem som tar dig extra tid till läsning under semestern? Om du tröttnar på deckarna kan det vara ett utmärkt tillfälle att fördjupa dig i sådant som är svårt att hinna med när byggprojekten är i full gång.

För att du ska kunna ställa rätt krav på din VVS-leverantör kan du dyka ner i ljudkrav och ljudklasser i VVS-företagens Teknikhandbok. Krydda gärna med spännande läsning om VVS och brandskydd från Svenska Brandskyddsföreningen. Eller varför inte addera lite lättsam lektyr om säkra arbetsplatser och energisnåla installationer?

Innan du ger dig av för vila och avkoppling vill vi önska dig en riktigt skön sommar.

Somriga häsningar!

Johan, Ove, Magnus, Christian, Mattias, Peter, Jonas, Pär, Carlos, Joakim, Henrik, Jaquline, Seyhan, Daniel M, Lars, Patrik och Daniel L på Nordisk VVS.

Till alla nyheter