Tepac ny ägare av Nordisk VVS

14 april, 2022

PRESSMEDDELANDE från Storskogen

Stockholm, 30 juni 2021 – Storskogen har, genom dotterbolaget Tepac Entreprenad AB (”Tepac”), förvärvat aktierna i Nordisk VVS-Teknik AB som omsätter cirka 120 miljoner kronor.

Nordisk VVS-Teknik är verksam inom VS entreprenader och stambyten. Bolaget bildades 2000 av Johan Börjebo, vd för bolaget, och har sin verksamhet i Storstockholm, företaget har cirka 40 anställda.

”Det känns inspirerande och jag ser fram emot att ta bolaget till en ny nivå tillsammans med Tepac och Storskogen. Att vi behåller vår egen identitet och företagskultur i kombination med fördelarna av att ingå i ett större sammanhang blir perfekt för oss”, säger Johan Börjebo, vd Nordisk VVS-Teknik.

Tepac ingår i Storskogens affärsområde Tjänster som leds av Peter Ahlgren.

”Vi är glada att få presentera Nordisk VVS-Teknik som vårt senaste tillskott inom affärsområdet. Bolaget har ett gott rykte på marknaden och blir ett bra komplement till Tepac. Vi ser fram emot att utveckla verksamheten vidare med Johan och övriga medarbetare”, säger Peter Ahlgren, Affärsområdesansvarig Tjänster, på Storskogen.

Till alla nyheter