Erfarna VVS-montörer

Nordisk VVS hjälper företag med alla typer av VVS-installationer. Vi har stor erfarenhet och bred kunskap och vi är dessutom måna om den sociala kompetensen. Det betyder att våra montörer verkligen klarar av att arbeta i känsliga miljöer där det krävs mycket kommunikation med människorna på plats.

Entreprenör som når upp till sina höga ambitioner

Vi har utfört VVS-arbeten sedan år 2000 varav den absolut största delen är entreprenader. Med bred teknisk och social kompetens hittar våra professionella montörer smidiga VVS-lösningar för varje enskild situation. Vi är inte bara en utförare av beställarens order, vi har alltid våra proaktiva ögon öppna för att förutse risker och därmed hjälpa beställarna att förebygga problem.

Våra arbeten kännetecknas av

  • Mycket teknisk kompetens
  • Hög servicenivå
  • Säkra leveranser
  • Proaktiva lösningar

Behöver ni laga rör? Vi hjälper företag att byta ut och laga rör och klimatanläggningar i alla typer av fastigheter. Hör av er till oss så hittar vi en smart lösning på problemen.

 

Så säger våra kunder:

gustafsson

Vi har anlitat Nordisk VVS i över tolv år för deras höga kompetens inom rörinstallationer. Samarbetet med Nordisk VVS flyter alltid på bra, de är noga med kommunikationen, håller tider och gör det de ska”.
– Alex Gustafsson, Gustafsson & Son
Byggnads AB, www.gsonbygg.se

SKANSKA

”Vi har anlitat Nordisk VVS i över tolv år för deras höga kompetens inom rörinstallationer. Samarbetet med Nordisk VVS flyter alltid på bra, de är noga med kommunikationen, håller tider och gör det de ska”.

– Rolf Andersson, Skanska AB,
www.skanska.se