Aktuellt

 • Ny serviceavdelning för företag och brf:er

  Johan Zecevic, Nordisk VVS. Nordisk VVS har fyra servicebilar som används av våra tekniker för reparationer, service, underhåll och mindre entreprenader. Tjänster kan beställas av företagskunder och bostadsrättsföreningar och är alltså inte tillgängliga för privatpersoner. — Med de här välutrustade bilarna kan vi lösa många problem snabbt... läs mer »
 • Inga enkla lösningar på Södertälje Sjukhus

  Vid totalrenoveringen av Södertälje Sjukhus entrébyggnad står vi för installationerna av VS, kyla och medicinska gaser.  Projektet innebar många utmaningar eftersom ritningarna från 60-talet i många fall inte stämde, materialbristen ställde till det och installationsutrymmena var trånga. Dessutom ställer sjukhusmiljön mycket höga krav på re... läs mer »
 • Tepac ny ägare av Nordisk VVS

  PRESSMEDDELANDE från Storskogen Stockholm, 30 juni 2021 – Storskogen har, genom dotterbolaget Tepac Entreprenad AB (”Tepac”), förvärvat aktierna i Nordisk VVS-Teknik AB som omsätter cirka 120 miljoner kronor. Nordisk VVS-Teknik är verksam inom VS entreprenader och stambyten. Bolaget bildades 2000 av Johan Börjebo, vd för bolaget, och har sin ver... läs mer »
 • 33 lägenheter med miljömärkning

  I projekt Sjöstadsorangeriet på Ekerö bygger vi 33 lägenheter i trä som kommer bli nytt sätt att bygga hus. Projektet planerar för en Svanenmärkning. Projektet får så klart bergvärme för att få ner energiförbrukningen. Här projekterar vi alla rörinstallationer, vilket har varit en stor utmaning i dessa material. Inflyttning i november / dec... läs mer »
 • Stambyte hos brf Uven

  Vi utför stambyte med kvarboende hos bostadsrättsföreningen Uven. Det är totalt 90 lägenheter med 112 våtutrymmen och kök. Projektet ligger på Södermalm i Stockholm och ska vara klart till sommaren 2020. Se fler av våra projekt på referenser. ... läs mer »