Aktuellt

 • 33 lägenheter med miljömärkning

  I projekt Sjöstadsorangeriet på Ekerö bygger vi 33 lägenheter i trä som kommer bli nytt sätt att bygga hus. Projektet planerar för en Svanenmärkning. Projektet får så klart bergvärme för att få ner energiförbrukningen. Här projekterar vi alla rörinstallationer, vilket har varit en stor utmaning i dessa material. Inflyttning i november / dec... läs mer »
 • Stambyte hos brf Uven

  Vi utför stambyte med kvarboende hos bostadsrättsföreningen Uven. Det är totalt 90 lägenheter med 112 våtutrymmen och kök. Projektet ligger på Södermalm i Stockholm och ska vara klart till sommaren 2020. Se fler av våra projekt på referenser. läs mer »
 • Seniorboende i Näsby Slottspark

  Här bygger vi 68 lägenheter som seniorboende i Näsby Slottspark i projektet Södra Parken. Projektet är en totalentreprenad som innebär att vi projekterar och installerar VS-installationer. Projektet beräknas vara klart i januari 2021. Läs mer om projektet på nasbyslottspark.se. Se fler av våra projekt på referenser. läs mer »
 • Visste du att de flesta vattenskador sker inom 5 år?

  Går det att bygga bort vattenskador? Ja och nej. En vattenskada kan uppstå av flera anledningar. De flesta beror på läckande rör och rörkopplingar. Det kan även vara den mänskliga faktorn som är anledningen, att telefonen ringer och montören glömmer slutföra det han höll på med. Men en vattenskada behöver inte alltid uppstå av att någon ha... läs mer »
 • Vilka ska bygga de 250 000 nya bostäderna?

  Det ambitiösa målet är självklart välkommet i ett Sverige där bostadsbristen är enorm, framförallt i Stockholmsområdet. Detta tilltag förväntas dessutom generera tusentals nya jobb –  frågan är bara för vilka jobben skapas när det råder brist på arbetskraft i byggbranschen. Kompetenskraven höjs utan att skapa mer kompetens Senast förra... läs mer »